A continuació pots veure i descarregar  el document sobre el que va ser Grand Tour 2016. Si vols veure  fotografies i vídeos pots fer-ho a la pàgina del web “Quadern de Bitàcola” i al grup de Facebook  “Grand Tour, caminants participants”.

GDE Error: Error retrieving file - if necessary turn off error checking (404:Not Found)

 

A continuació pots veure i descarregar  el document sobre el que va ser Grand Tour 2016. Si vols veure  fotografies i vídeos pots fer-ho a la pàgina del web “Quadern de Bitàcola” i al grup de Facebook  “Grand Tour, caminants participants”.

GDE Error: Error retrieving file - if necessary turn off error checking (404:Not Found)

 

A continuació pots veure i descarregar  el document sobre el que va ser Grand Tour 2016. Si vols veure  fotografies i vídeos pots fer-ho a la pàgina del web “Quadern de Bitàcola” i al grup de Facebook  “Grand Tour, caminants participants”.

GDE Error: Error retrieving file - if necessary turn off error checking (404:Not Found)