El Grand Tour 2020 - Foto: Marco Noris
Grand Tour 2021 - Foto: Marco Noris

Grand Tour és una ruta a peu de tres setmanes i 300 km que els caminants fan amb artistes de totes les disciplines.

Cada dia fem una etapa d’uns 15 km amb artistes que tenen projectes i propostes per compartir amb els caminants.
Pel camí o als llocs de destí trobarem cada dia els artistes i altres persones del territori, que sovint també ens acompanyen. Mirem, sentim, llegim, escoltem i participem en les propostes: poesia, dansa, instal·lacions, performance, música. També explorem el territori de la mà de la gent que hi viu.

És una proposta per a tothom
El viatge està obert al públic en tots els formats: es pot caminar tots els dies, o només uns quants. En aquesta web trobareu a cada edició una guia d’etapes que permet incorporar-se o aturar-se quan es vulgui i adaptar el projecte als plans de cadascú. El cost, apart de l’allotjament, és de 10-15€ per persona/dia (segons la quantitat de dies) i inclou guiatge, transport de tendes i bosses, assegurança i  les activitats dels artistes. Grand Tour és un projecte per a tothom; famílies, artistes, caminants, amics de l’art i de la natura. És una experiència comunitària que es fa a través del caminar.

Grand Tour es fa des de 2015. A l’arxiu d’aquesta pàgina web pots veure com ha estat Grand Tour els anys anteriors i conèixer els i les artistes que hi han participat. 

També es pot trobar informació al grup de facebook  Grand Tour, Caminants Participants i al perfil Instagram de @naucoclea

Vine a caminar amb nosaltres!

Pots demanar-nos informació al formulari de contacte